De AMMA Awards

>>> DIT WAREN DE WINNAARS VAN 2017

De Annual of Master in Media Awards, samengevat als AMMA, hebben als doel het marketing- & communicatievak te promoten door de beste resultaten inzake media-expertise van het land te bekronen. De AMMA behandelen de vakgebieden met betrekking tot onderzoek, mediaplanning en strategie, vernieuwingen in verhandeling van mediaruimte en het creatieve omspringen met media.

De AMMA jury wordt samengesteld uit vakmensen uit de verschillende segmenten en disciplines van de media-en communicatiesector: media- en reclamebureaus, adverteerders, reclameregies, media en marktonderzoeksbureaus. De Jury kent de Gold, Silver et Bronze awards toe in 10 categorieën.

De AMMA werden in 2001 in Nederland door de MWG (Media Werk Groep: Vereniging voor Commerciële communicatie) in het leven geroepen om de professionaliteit van het mediavak zichtbaar te maken en het vak als geheel op een hoger plan te tillen. In 2006 organiseerde de GRP voor het eerst de AMMA in België.

Niet alleen mediastrategieën worden bekroond, maar ook het mediabureau dat in het voorliggende jaar de beste prestatie heeft geleverd kan zich verheugen op een AMMA evenals de Beste Regie en de Beste Media Research van het Jaar. In België worden er 10 Awards uitgereikt, die u kan ontdekken op deze website.

Voor het volledige reglement van de AMMA 2017, kan u hier klikken.

© 2018 Groep voor Research en Planning • Site hosted and designed by Create2be